Gavekort

Skovgaarden - Billund

Rugeæg - Kyllinger - Høns - Fjerkræ - Tilbehør

Facebook
Twitter
Google +
Blogger
Pinterest
YouTube

 

 

 

Mangler du en gaveide til en bekendt, morsdag - farsdag - børnefødselsdag eller anden begivenhed, så giv et gavekort til Skovgaarden - Billund til køb af, høns - kyllinger - tilbehør til fjerkræ - rugemaskine eller andet som man ønsker sig.

 

Med et gavekort til Skovgaarden – Billund kan du overraske en der måske længe har drømt om at ruge kyllinger – ænder – gæs ud eller andet, eller måske gerne ville have nogle kyllinger - høns at se på i haven og også ønsker friske æg.

 

Gavekortet opfylder måske ikke helt det ønskede beløbsmæssig men er en god start til at komme i gang.

Nedenfor kan du vælge det beløb som du ønsker at give i gave – du vælger beløb og bliver dirigeret over til vores webshop - ligger det i kurv og går videre til betaling.

 

Bemærk at ved punktet levering vælges ( afhentning butik ) så der ikke kommer porto / fragt på din bestilling, du modtager derefter en ordrebekræftelse på mail som gavekort. Når du har modtaget et gavekort kontakt derefter Skovgaarden - Billund om varen er hjemme.

 

( Bemærk gavekortet kan ikke indløses til kontanter ) Ved indløsning af gavekort skal du vælge Mobilepay eller Bankøverførsel

 

 

Husk når du får - modtager et gavekort til Skovgaarden - Billund at kontakte os omkring den vare du ønsker at købe for at sikre dig at den er hjemme, og at du får det for dit gavekort som du ønsker dig.

 

God fornøjelse med at shoppe på - Skovgaarden Billund | Webshop

 

Skovgaarden - Billund

 

Webdesigner: Flemming Degn Hansen Copyright .

Facebook
Twitter
Google +
Blogger
Dansk Fjerkræavlerforening for Raceavl
Dansk New Hampshire Klub
Maranklub DK

Stilbjergvej 11 - 7190 Billund

tlf: 2449 5119 - 4844 7188

email: info@skovgaarden-Billund.dk